Gratis levering v.a. € 250 in heel belgië

Betaalbare champagne

elke@purebubbly.be

+32 468 42 87 45

Elke degustatie

Het verhaal achter Pure & Bubbly

Wie zijn
wij?

Onze
geschiedenis

Al jarenlang bezoeken wij lokale champagnehuizen in Frankrijk die hun Champagne jaar na jaar maken volgens de ambachtelijke methode Champenoise.

Na veel huizen bezocht te hebben en veel geproefd te hebben, hebben wij met veel zorg de beste champagnes geselecteerd om in ons assortiment op te nemen.

Wij zijn Sam en Elke, een koppel met een passie voor Champagne. Wij zijn verliefd op zowel het bubbelende goud zelf, als op de champagne ambacht en de streek. Vanuit onze gedeelde passie, hebben wij Pure & Bubbly opgericht.

Elke
&Sam

Onze
missie

We hebben er bewust voor gekozen om samen te werken met kleine lokale boertjes. Zo zijn we zeker van de beste kwaliteit champagne, hier ligt de focus op de kwaliteit en niet op de naam, massaproductie of het etiket. De passie die deze mensen dagelijks in hun werk steken, proef je in je glas.

Onze
Sprankelede service

Thuislevering of afhalen

Wij bieden altijd thuislevering aan bij elke bestelling en dat over heel België. Levering is steeds 2-4 weken na uw bestelling (en betaling). We komen zelf bij u leveren (geen koerierdienst) op een samen afgesproken tijdstip.

Ontvangt u graag sneller champagne of wenst u last-minute een cadeautje? Geen enkel probleem, wij hebben steeds een kleine voorraad dus stel ons gerust uw vraag en wij doen onze uiterste best uw wens waar te maken.

Bij bestelling vanaf 250 euro of in provincie Antwerpen leveren wij altijd gratis! Anders is onze leveringskost 15 euro.

Toch liever afhalen bij ons in Brecht? Dat kan ook! Stuur een mailtje naar elke@purebubbly.be om een afspraak te maken. U kan uw bestelling dan persoonlijk bij ons afhalen of via onze gemakkelijke afhaalkoffer (op eender welk moment). Wij verwelkomen je graag!

Naar uw wens

Wij bieden in ons assortiment een aantal zeer goede champagnes aan, zorgvuldig door ons geproefd en geselecteerd.
Ieder zijn smaak is anders en ook elk champagnehuis heeft zijn eigen karakter.

Wenst u een andere Champagne dan in ons assortiment? Laat het ons weten, wij rijden met veel plezier naar Frankrijk om u uw favoriete Champagne te kunnen leveren.

Champagne expert

Al jarenlang bezoeken wij de Champagnestreek, wij hebben reeds veel Champagnehuizen bezocht alsook hun kelders. Wij volgden ook nog een specifieke champagne cursus (bij het officiële comité de champagne), om zo helemaal uw Champagne expert te zijn.

Wij geven u graag professioneel advies bij uw keuze.

Degustatie

Omdat wij het belangrijk vinden dat u eerst kan proeven voordat u koopt, organiseren wij een aantal keer per jaar een degustatie waarvoor u kan inschrijven.

U kan ook ten alle tijde een individuele degustatie bij ons aanvragen. U komt naar ons of wij komen naar u, KLIK HIER voor meer info over degustaties.

Kwaliteitsgarantie

Bij Pure & Bubbly bent u zeker van de beste kwaliteit.
Voor de selectie van ons Champagne aanbod proeven en vergelijken wij heel goed voordat we iets aan jullie aanbieden. We halen ook alles zelf rechtstreeks bij het ambachtelijk champagnehuis in Frankrijk.

We kiezen bewust voor de kleinere Champagnehuizen in Frankrijk, omdat we alleen zo zeker zijn van de beste kwaliteit. De focus ligt bij deze huizen op de kwaliteit en niet op massaproductie, de naam of het etiket.

GARANTIE NA VERKOOP: heeft u een kurksmaak in de geopende champagnefles? Dit kan voorvallen. Laat het ons weten zodat wij u een oplossing kunnen aanbieden.

Betalen

Na bestelling ontvangt u uw factuur per e-mail, waar u zorgeloos kan betalen met Bancontact, PayPal, kredietkaart of overschrijving.

Toch liever bij levering betalen? Dit kan ook: cash (gepast).
Bij afhaling bij ons in Brecht kan u betalen met Bancontact of Payconic.

Uw champagne wordt enkel geleverd als de betaling bij levering ontvangen is.

Ben je meer dan 18 jaar?